AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında gelinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında gelinin hasta olduğunu görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kalp kıracağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hasret çekileceğine delalettir.

Kahve falında gelinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Çelişkili ya da bir süredir çözülemeyen bir durum hiç beklenmedik bir şekilde yanıt bulabilir veya çözülebilir.

Kahve falında gelinini hasta görmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin hasta olduğunu görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işarettir.

Kahve falında hasta gelin görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında gelin yatağı hazırlamak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında gelini giydirmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında sakal gelin görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Kahve falında kendini gelin olmuş görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin damat resmi görmek en yukarılara çıkacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir