AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin alması görmek

Kahve falında gelin alması görmek

Kahve falında gelin alması görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gelin alması gördüyseniz:

  • Size yöneltilen eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

Kahve falında gelin alma konvoyu görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin almaya gittiğini görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin alı görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına delalettir.

Kahve falında gelini alnından öpmek çok iyi mevkilere geleceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin alması görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin almaya gitmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında gelin almaya gelmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin alma görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir