AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin kadın görmek

Kahve falında gelin kadın görmek

Kahve falında gelin kadın görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında gelin kadın gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Kahve falında evli kadını gelin görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında gelin kadın görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadının gelin olduğunu görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında evli kadının gelin olmak ferahlığa çıkacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında geline duvak takmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gelin ayakkabı görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah saçlı gelin görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin olup ata binmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir