AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birinin yürüdüğünü görmek

Kahve falında hasta birinin yürüdüğünü görmek

Kahve falında hasta birinin yürüdüğünü görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, güveninin artacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında hasta birinin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Kahve falında hastanın yürüdüğünü görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine delalettir.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında hasta birinin yürüdüğünü görmek zor durumlarda kalacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatalak hastanın yürüdüğünü görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında halasını hasta görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta biri görmek güçten düşeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir