AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanın yürüdüğünü görmek

Kahve falında hastanın yürüdüğünü görmek

Kahve falında hastanın yürüdüğünü görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında hastanın yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Kahve falında yatalak hastanın yürüdüğünü görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hastanın yürüdüğünü görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birinin yürüdüğünü görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, sevindirici şeyler duymaya yorulur.

Kahve falında dedesini hasta görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin hasta olduğunu görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir