AnaSayfa / Genel / Kahve falında halasını hasta görmek

Kahve falında halasını hasta görmek

Kahve falında halasını hasta görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halasını hasta gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında halasını hasta görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında halasının oğluyla evlenmek çok büyük başarı kazanacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi halasını görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halasını görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın halasını görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş halasını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında halasının oğlunu görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine yorulur.

Kahve falında annenin halasını görmek eşlerin ayrılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir