AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta biri görmek

Kahve falında hasta biri görmek

Kahve falında hasta biri görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta biri gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişikliklere daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında ölmüş annesinin hasta olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta birinin elini öpmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta bebek bakmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu duymak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Kahve falında sevgili hasta görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işarettir.

Kahve falında ölen babanı hasta görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ölüyü hasta görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kalp kırıklığına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir