AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek zararların günden güne artacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, stres içinde günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hasta yatan adam görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında hastayı yatarken görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hastanede yatan hasta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, belki ölümler görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir