AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta bir tanıdık görmek

Kahve falında hasta bir tanıdık görmek

Kahve falında hasta bir tanıdık görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hayırlı kararlar alacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında hasta bir tanıdık gördüyseniz:

  • Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında bir tanıdığını hasta görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bir tanıdık görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığının hasta olduğunu görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı hasta görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalettir.

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir