AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığını hasta görmek

Kahve falında bir tanıdığını hasta görmek

Kahve falında bir tanıdığını hasta görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sonuçtan memnun kalacağına, yeni denemelerde bulunacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığını hasta gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında hasta tanıdığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık hasta birini görmek dayanışma içinde kalacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığının hastalandığını görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, aydınlık bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tanıdığını hasta görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında hasta tanıdık görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin hasta olduğunu görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir