AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek

Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek

Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı birini hasta gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Kahve falında bir tanıdığının hasta olduğunu görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığının hastalandığını görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı hasta görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, sorunların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık hasta birini görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir