AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz, beklemeyin.

Kahve falında tanıdık birinin hasta olduğunu görmek duygularını açığa vuracağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tanıdığının hasta olduğunu görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı hasta görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık hasta birini görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, uygulayacağına inanılır.

Kahve falında hasta tanıdık görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında hasta bir tanıdık görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hem itibar edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir