AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla birini kovalamak

Kahve falında arabayla birini kovalamak

Kahve falında arabayla birini kovalamak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla birini kovalamak gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında araba kovalamak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla birini kovalamak aile bireyleri ile tartışacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla birini kovalamak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında boğa kovaladığını görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi kovaladığını görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında fil kovalamak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kalabalıktan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında evde fare kovalamak variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına inanılır.

Kahve falında düşmanını kovalamak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir