AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını kovalamak

Kahve falında düşmanını kovalamak

Kahve falında düşmanını kovalamak kazancının günden güne artacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kolaylık elde edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanını kovalamak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında düşmanını kovalamak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın kovaladığını görmek hakkını savunamayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında düşman kovalamak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla kovaladığını görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa kovalamak kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak işten ve güçten el etek çekileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bir kişiyi kovalamak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine işarettir.

Kahve falında köpeğin kovaladığını görmek ticarette şansının düşeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir