AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil haşhaş görmek

Kahve falında yeşil haşhaş görmek

Kahve falında yeşil haşhaş görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil haşhaş gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Kahve falında yeşil haşhaş görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında haşhaş ekmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaş görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı börek yemek huzurlu hissedileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında haşhaş çiçeği görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir