AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru haşhaş görmek

Kahve falında kuru haşhaş görmek

Kahve falında kuru haşhaş görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, ona özlemle sarılacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru haşhaş gördüyseniz:

  • Kontrol altına almak yerine diğerlerinin yaptıklarını incelemenizde fayda var.

Kahve falında kuru haşhaş görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında haşhaşlı börek yemek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekilmiş haşhaş görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında haşhaş almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında haşhaş görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haşhaş tarlası görmek büyük savaşların yaşanacağına, imkânsızı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında haşhaş ezmesi görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı hamur görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir