AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşhaş çiçeği görmek

Kahve falında haşhaş çiçeği görmek

Kahve falında haşhaş çiçeği görmek aniden evlilik kararı alacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, toplumda yükseleceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, daha sık bir araya geleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, düşünceli ve dalgın olacağına rivayet eder.

Kahve falında haşhaş çiçeği gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında haşhaş çiçeği görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kederden ve stresten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında haşhaşlı ekmek yemek çok büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında haşhaş ezmesi görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ezilmiş haşhaş görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaş görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru haşhaş görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sıhhat kazanacağına yorulur.

Kahve falında haşhaş tarlası görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında haşhaş almak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir