AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşhaşlı çörek görmek

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı çörek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek saygınlığını yitireceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında haşhaşlı börek görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek almak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında ezilmiş haşhaş görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı hamur görmek içine düşen fesada yeniliceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir