AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürtülmüş haşhaş görmek

Kahve falında sürtülmüş haşhaş görmek

Kahve falında sürtülmüş haşhaş görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürtülmüş haşhaş gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında haşhaşlı ekmek yemek insanları hak yoluna çağıracağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı börek görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, büyük bir işin sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında ezilmiş haşhaş görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet eder.

Kahve falında sürtülmüş haşhaş görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haşhaş tohumu görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında haşhaşlı ekmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek kişinin afiyette kalacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir