AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezilmiş haşhaş görmek

Kahve falında ezilmiş haşhaş görmek

Kahve falında ezilmiş haşhaş görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, içinin hafifleyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, kalabalıktan uzak olacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ezilmiş haşhaş gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlarla uğraşırken düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında haşhaş almak Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında haşhaş görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşhaş tohumu görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına inanılır.

Kahve falında sürtülmüş haşhaş görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında haşhaşlı ekmek görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haşhaş ezmesi görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek almak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil haşhaş görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir