AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşhaşlı ekmek

Kahve falında haşhaşlı ekmek

Kahve falında haşhaşlı ekmek elinin darlık içinde kalacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli şeyleri düzenlemeniz durumunda gözle görülür bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında haşhaş ekmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında haşhaşlı ekmek yemek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek almak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında haşhaşlı ekmek görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza rivayet eder.

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında haşhaş tarlası görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir