AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşhaşlı ekmek almak

Kahve falında haşhaşlı ekmek almak

Kahve falında haşhaşlı ekmek almak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine işarettir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek almak gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında haşhaşlı ekmek almak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında haşhaşlı ekmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında haşhaşlı ekmek görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, üzüntünden sağlığından olacağına delalettir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek yemek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında haşhaş ekmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaş görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürtülmüş haşhaş görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalettir.

Kahve falında haşhaş tarlası görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir