AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşhaşlı çörek yemek

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, zaferler kazanacağına, kafa dinleyeceğine, günden güne kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine delalettir.

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek bir süre belini doğrultamayacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında haşhaş yemek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Kahve falında haşhaşlı börek yemek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında haşhaşlı ekmek yemek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında haşhaş tohumu görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza delalet eder.

Kahve falında siyah haşhaş görmek küs arkadaşların barışacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil haşhaş görmek kısmetlerinin kapanacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir