AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşhaşlı hamur görmek

Kahve falında haşhaşlı hamur görmek

Kahve falında haşhaşlı hamur görmek çok kötü günler göreceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, üzüntülerin gideceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında haşhaşlı hamur gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında haşhaşlı hamur görmek borçlanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil haşhaş görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalet eder.

Kahve falında haşhaşlı ekmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında haşhaş görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına delalet eder.

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Kahve falında haşhaş ekmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında haşhaş tarlası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir