AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisteki birini ziyaret etmek

Kahve falında hapisteki birini ziyaret etmek

Kahve falında hapisteki birini ziyaret etmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapisteki birini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız veya belirsizlikler ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında hapiste birini ziyaret etmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında hapis ziyaret etmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Kahve falında hapisteki birini ziyaret etmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hapiste yatan birini görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini hapiste görmek güvensizliğini yeneceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hapisten kaçırmak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına yorulur.

Kahve falında babayı hapiste görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir