AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapiste birini ziyaret etmek

Kahve falında hapiste birini ziyaret etmek

Kahve falında hapiste birini ziyaret etmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet eder.

Kahve falında hapiste birini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Kahve falında hapis ziyaret etmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına yorulur.

Kahve falında hapiste birini ziyaret etmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında hapisteki birini ziyaret etmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet eder.

Kahve falında hapisten kurtulduğunu görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun hapisten çıktığını görmek doğru işler yapacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini hapiste görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapisten çıkmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir