AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birini hapiste görmek

Kahve falında sevdiğin birini hapiste görmek

Kahve falında sevdiğin birini hapiste görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin birini hapiste gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun büyük bir sevincine ortak olmanız olasıdır.

Kahve falında sevdiğini hapiste görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birini hapiste görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapiste yatmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini hapiste görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında hapis ziyaret etmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapis yatan birini görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı hapiste görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir