AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisteki birini açılmış görmek

Kahve falında hapisteki birini açılmış görmek

Kahve falında hapisteki birini açılmış görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yeni işlere girişileceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapisteki birini açılmış gördüyseniz:

  • Ailevi konularda biraz daha fazla çaba sarfedebilirseniz, huzurlu bir ortam yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Kahve falında hapisteki birini açılmış görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerde hapis kalmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini hapiste görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, geçim sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Kahve falında hapiste ağlamak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, aksiliklerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin hapise girdiğini görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret etmektedir.

Kahve falında hapisten birinin çıktığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir