AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek

Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek

Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapisteki arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı hapiste görmek hem mal ve para kaybedeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek zahmetinin çoğalacağına, kalp kırıklığı olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını hapiste görmek hidayete erip huzuru bulacağına, herkesin takdirini toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek adının fesada karışacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hapisten çıktığını görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin hapisten çıktığını görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir