AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneden kurtulmak

Kahve falında hapishaneden kurtulmak

Kahve falında hapishaneden kurtulmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok mutlu olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hapishaneden kurtulmak gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Kahve falında hapishaneden kurtulmak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishanede olduğunu görmek sorunları başarıyla çözmeye, hem verimi yükselteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birini hapishanede görmek kariyer edineceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını hapishane görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu hapishane görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesini hapishane görmek hiç istemediği işlere gireceğine, yarardan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı hapishanede görmek hayır ve bereketin artmasına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında hapishanede olan birini görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir