AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishanede olduğunu görmek

Kahve falında hapishanede olduğunu görmek

Kahve falında hapishanede olduğunu görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işten yana şansının açık olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishanede olduğunu gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığını hapishanede görmek faydalı şeyler yapacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulur.

Kahve falında hapishaneden çıkan birini görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hapishaneye girdiğini görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini hapishanede görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini hapishanede görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında hapishaneye gittiğini görmek isteklerin yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında hapishanede görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, uzun ve hayırlı bir ömre işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir