AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını hapishane görmek

Kahve falında yakınını hapishane görmek

Kahve falında yakınını hapishane görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, başarının garantileneceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını hapishane gördüyseniz:

  • İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır.

Kahve falında yakınını hapishane görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında hapishanedeki yakınını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını hapishanede görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın inanılır.

Kahve falında hapishaneden çıkan birini görmek sağlık sorunun kalmayacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını hapishanede görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında hapishaneden birini görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapishaneye düştüğünü görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapishaneden çıkmak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir