AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishanede olan birini görmek

Kahve falında hapishanede olan birini görmek

Kahve falında hapishanede olan birini görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishanede olan birini gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında hapishaneye düşmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, zorlukların bir anda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini hapishanede görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, başarısızlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishanede çalışmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, borcunun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında hapishaneden birini kaçırmak sorumlulukların azalacağına, onlardan büyük hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında hapishaneden birinin çıktığını görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında yakınını hapishanede görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir