AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini hapishanede görmek

Kahve falında ölen birini hapishanede görmek

Kahve falında ölen birini hapishanede görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini hapishanede gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, konunun veya anlaşmanın şartları tartışma konusu olabilir.

Kahve falında hapishanede olmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini hapishane görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishanede namaz kılmak çektiği yokluğun unutulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishaneden çıkmak emeklerinin karşılığını bulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapishanede yatmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında hapishanede gezmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishane koğuşu görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir