AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishanedeki birini görmek

Kahve falında hapishanedeki birini görmek

Kahve falında hapishanedeki birini görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında hapishanedeki birini gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Kahve falında hapishaneyi görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında annesini hapishane görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında hapishaneye düştüğünü görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının hapishane görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına işarettir.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishane düşmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine işaret eder.

Kahve falında birinin hapishanede olduğunu görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında hapishaneden çıktığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir