AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishane girmek

Kahve falında hapishane girmek

Kahve falında hapishane girmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishane girmek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishane girmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında hapishaneye düştüğünü görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, işlerinin gelişme göstereceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi hapishanede görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyaret etmek bereketli işler yapacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hapishaneden kaçmaya çalışmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalettir.

Kahve falında annesini hapishane görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini hapishaneden kaçarken görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir