AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını hapishanede görmek

Kahve falında başkasını hapishanede görmek

Kahve falında başkasını hapishanede görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, sorunlarının sona ereceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, dertlerinin artacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında başkasını hapishanede gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya hızlı hareketlerden kaçınmanız durumunda iş hayatınızda veya evinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında hapishanedeki yakınını görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalettir.

Kahve falında hapishanede olduğunu görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri hapishane görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında hapishaneden kurtulmak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishanede birini görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında hapishaneye görüşe gitmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hastalıklara şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında hapishane girmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını hapishanede görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir