AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishanedeki yakınını görmek

Kahve falında hapishanedeki yakınını görmek

Kahve falında hapishanedeki yakınını görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, işlerinde bereket olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hak yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapishanedeki yakınını gördüyseniz:

  • Duyduklarınız doğru olmayabilir.

Kahve falında yakınını hapishanede görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını hapishane görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hapishanedeki yakınını görmek sağlığının yerine geleceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi hapishanede görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalettir.

Kahve falında hapishaneye gittiğini görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hapishanede birini görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine alamet eder.

Kahve falında hapishane cezası almak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi hapishanede görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir