AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishanede birini görmek

Kahve falında hapishanede birini görmek

Kahve falında hapishanede birini görmek işlerinin açılacağına, doğru olanı seçeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında hapishanede birini gördüyseniz:

  • Hayatınızda fark yaratabilecek teklifleri dikkatli şekilde ele almalısınız.

Kahve falında oğlunu hapishanede görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, rahata ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabasını hapishanede görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hapishaneye atılmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Kahve falında babamı hapishanede görmek yatırımların heba olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine inanılır.

Kahve falında hapishanede olduğunu görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapishanede olan birinin çıktığını görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir