AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneye gittiğini görmek

Kahve falında hapishaneye gittiğini görmek

Kahve falında hapishaneye gittiğini görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye gittiğini gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini hapishane görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Kahve falında hapishaneden firar etmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını hapishanede görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına delalettir.

Kahve falında anneyi hapishanede görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında hapishane girdiğini görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin hapishaneye girdiğini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bolluk içinde yaşamaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir