AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneye atılmak

Kahve falında hapishaneye atılmak

Kahve falında hapishaneye atılmak başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, karlı çıkacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapishaneye atılmak gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Kahve falında hapishaneye atılmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında hapishaneden birini kaçırmak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yapılan planların alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında yakınını hapishanede görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun hapishaneye girdiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında babamı hapishanede görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishane olmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında hapishaneden çıkan birini görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında hapishane koğuşu görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir