AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishane olmak

Kahve falında hapishane olmak

Kahve falında hapishane olmak yanlış yönde kararlar verileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, işine dört elle sarılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapishane olmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Kahve falında birinin hapishanede olduğunu görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu hapishanede görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishaneden çıkmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishane görmek sıkıntılarının artacağına, daima ona hürmet göstereceğine yorulur.

Kahve falında hapishane arabası görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını hapishanede görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, tüm keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında hapishanede yatmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında yakınını hapishane görmek yepyeni biri haline geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir