AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını hapishanede görmek

Kahve falında tanıdığını hapishanede görmek

Kahve falında tanıdığını hapishanede görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığını hapishanede gördüyseniz:

  • Eleştirilmek, şikayetlerle karşılaşmak veya suçlanmak istemiyorsanız daha önceden belirlenmiş kurallara ya da anlaşmalara uymanız gerekiyor.

Kahve falında tanıdığını hapishanede görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hapishanede olduğunu görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini hapishanede görmek büyük adımlar atacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işarettir.

Kahve falında birini hapishane görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet eder.

Kahve falında hapishane kapısı görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında hapishaneyi görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishaneye gittiğini görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapishane arabası görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir