AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishanede yatmak

Kahve falında hapishanede yatmak

Kahve falında hapishanede yatmak büyük bir kazanca sahip olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında hapishanede yatmak gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Kahve falında hapishanede yatmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini hapishaneden kaçarken görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishaneden birini görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında hapishaneden kaçmaya çalışmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu hapishane görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında hapishane koğuşu görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini hapishanede görmek dertlerin ve sorunların artacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulur.

Kahve falında hapishaneden kurtulmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir