AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek

Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek

Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı hapiste gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında ölmüş babasını hapiste görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet eder.

Kahve falında babanı hapiste görmek büyük başarıya ulaşılacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı hapiste görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın hapisten çıktığını görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının hapisten çıktığını görmek evine bereket geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek istediği noktalara ulaşacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet eder.

Kahve falında babasını hapiste görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini hapiste görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir