AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ruhani önderlik yapacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlarda ya da rekabetçi kişilerle olan diyaloglarda daha kibar davranmak, restleri görmekten veya acımasız olmaktan daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyi hapiste görmek işlerinde berekete kavuşacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi hapiste görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, çözümlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin birini hapiste görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini hapiste görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kavuşmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir