AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapis yatan birini görmek

Kahve falında hapis yatan birini görmek

Kahve falında hapis yatan birini görmek işlerin düzeleceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapis yatan birini gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında hapiste yatan birini görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, onların yaralarına merhem olacağına işarettir.

Kahve falında hapis yatan birini görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini hapiste görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hapisten çıktığını görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, planlı ve programlı davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapis ziyaret etmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölen birini hapiste görmek mal mülk kazanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında hapisten kaçan birini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir