AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi hapiste görmek

Kahve falında ölen kişiyi hapiste görmek

Kahve falında ölen kişiyi hapiste görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, yeni bir eve sahip olacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, karşılıksız bırakmayacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiyi hapiste gördüyseniz:

  • Sorumluluğu tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir kişiyi hapiste görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi hapiste görmek saadete ereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste görmek bolluk içinde yaşayacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine rivayet eder.

Kahve falında hapisten kurtulduğunu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapis olmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin hapiste olduğunu görmek hasretin biteceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapiste olduğunu görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir