AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapis olduğunu görmek

Kahve falında hapis olduğunu görmek

Kahve falında hapis olduğunu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapis olduğunu gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında eşinin hapiste olduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını hapiste görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında hapis olan birini görmek çok zor günler geçirileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında hapisten çıkan birini görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasını hapiste görmek insanlarla uyumunun artacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapis kalmak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini hapiste görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir