AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisten çıkan birini görmek

Kahve falında hapisten çıkan birini görmek

Kahve falında hapisten çıkan birini görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapisten çıkan birini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu hapiste görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında hapis cezasına çarptırılmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek iyi haberler alınacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında birinin hapiste olduğunu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında hapisten birinin çıktığını görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet eder.

Kahve falında babasını hapiste görmek olmayacak hayallere kapılacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemi hapiste görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir